LUCHTHAVENVERVOER NAAR BRUSSELS AIRPORT

Antwerp Limousine Service voorziet vervoer naar Brussels Airport vanuit de hele Benelux en omringende buurlanden. Geniet van een comfortabele reis met onze betrouwbare deur tot deur service. Zo vermijdt U onbetrouwbare treinen en vertragingen. Wij vervoeren U in stijl met onze luxueuze wagens en minibusjes.

Limousine transfer naar Brussels Airport

Brussels Airport is de voornaamste luchthaven van België. In 2016 maakte bijna 22 miljoen mensen gebruik van Brussels Airport. De luchthaven verbindt België met meer dan 230 bestemmingen wereldwijd. 78 Luchtvaartmaatschappijen doen de luchthaven aan, waarvan Brussels Airlines uiteraard de grootste is. Ze heeft een uitgebreid netwerk binnen Europa, maar ook vele bestemmingen binnen Afrika. Brussels Airport ontvangt een goed aantal lange afstandsvluchten tussen de US, het Midden Oosten en Azië. Emirates heeft twee vluchten per dag en biedt connecties naar Azië, Afrika en het Midden Oosten. Sinds enkele jaren heeft ook All Nippon Airways een dagelijkse vlucht van en naar Tokyo, deze is een groot succes bij de Japanse gemeenschap binnen de Benelux.

Tarieven

  • *Alle tarieven zijn BTW inbegrepen. / Bij ritten vanaf de luchthaven zijn reeds 30 minuten wachttijd inbegrepen. / Parking is niet inbegrepen. / Bij ritten naar de luchthaven zijn de eerste 15 minuten wachttijd inbegrepen. / Tarief voor extra wachttijd is € 8,75 voor elke extra 15 minuten.