LUCHTHAVENVERVOER NAAR DÜSSELDORF AIRPORT

Antwerp Limousine Service voorziet vervoer naar Düsseldorf Airport vanuit de hele Benelux en omringende buurlanden. Geniet van een comfortabele reis met onze betrouwbare deur tot deur service. Zo vermijdt U ook onbetrouwbare treinen en vertragingen. Wij vervoeren U in stijl met onze luxueuze wagens en minibusjes.

Limousine transfer naar Düsseldorf Airport

Düsseldorf Airport is de derde grootste luchthaven van Duitsland (na Frankfurt en München). Dankzij de regio’s groot economisch belang biedt de luchthaven een vele bestemmingen aan. Het aantal passagiers per jaar ligt rond de 22 miljoen, ze is dus vergelijkbaar met Brussels Airport. Er zijn vele verbindingen binnen in Duitsland, maar evengoed verre internationale bestemmingen. De hoofdluchtvaartmaatschappij is Lufthansa. Zij heeft een uiterst betrouwbare reputatie en het grootse netwerk van alle Europese maatschappijen. Düsseldorf is niet al te ver af van België’ s grootste steden (Antwerpen en Brussel), de reistijd bedraagt iets meer dan 2 uur. Om die reden is de luchthaven populair bij mensen die van/naar België reizen. Doordat de treinconnectie behoorlijk ingewikkeld is, verkiezen vele mensen om per wagen of minibusje te reizen. Onze tarieven zijn uiterst competitief en U kan erop vertrouwen de bestemming in alle comfort en ruim op tijd te bereiken.

Tarieven

  • *Alle tarieven zijn BTW inbegrepen. / Bij ritten vanaf de luchthaven zijn reeds 30 minuten wachttijd inbegrepen. / Parking is niet inbegrepen. / Bij ritten naar de luchthaven zijn de eerste 15 minuten wachttijd inbegrepen. / Tarief voor extra wachttijd is € 8,75 voor elke extra 15 minuten.